duminică, 25 septembrie 2016

La cat timp se face revizia centralei termice

Cum numarul centralelor termice este tot mai mare, fiind intalnit atat in cazul celor care locuiesc la case, cat si la bloc, numeroase companii ofera servicii in acest domeniu, insa putine sunt cele care promit profesionalismul pe care si-l doresc clientii.

Revizii

Astfel de dispozitive au o lunga durata de viata, insa este necesar ca in tot acest timp, periodic, sa se efectueze revizii pentru ca specialistii sa se asigure de cele mai bune conditii si performante. In plus, exista numeroase componente care se pot uza, astfel ca daca acestea sunt identificate din timp si inlocuite, pe parcursul anilor nu vor aparea stricatiuni. Mai mult, depunerile de calcar reprezinta o adeverata problema, insa toate acestea pot fi depistate atunci cand proprietarii opteaza pentru revizie centrala termica.

Acest serviciu este asigurat in municipiul Bucuresti si in localitatile invecinate de catre Pro Constructo, firma care de-a lungul anilor s-a remarcat prin profesionalismul sau. De asemenea, cu ajutorul centralelor, specialistii se asigura ca nu cresc costurile de utilizare a dispozitivului, iar clientii se bucura in continuare de economii substantiale la fiecare factura.

Mai multe operatiuni

Specialistii propun o lista intreaga de operatiuni ce trebuie efectuate in cadrul unei revizii, de la verificarea etanseitatii tuturor elementelor, pana la verificarea, curatarea, reglarea arzatoarelor, a electrozilor de aprindere sau a senzorului de deschidere a robinetilor. Si presiunea apei este important sa fie pastrata in parametri optimi, in caz contrar anumite piese vor putea ceda in timp, iar pompa de apa trebuie verificata si, in anumite cazuri, curatata.

Intreaga lista de operatiuni care trebuie efectuate la revizie centrala termica poate fi prezentata de catre Pro Constructo clientilor, pentru ca acestia sa isi poata face mai multe cunostinte in domeniu dar sa fie si la curent cu modurile prin care pot prelungi durata de viata a aparatelor lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu